formavita

Forma Vita - tämän takia valitsimme Identisuren

Kauneusklinikka Forma Vita käyttää Identisuren TeleID-palvelua varmistaakseen potilaidensa henkilöllisyyden puhelimitse.
- Mitkä kehitystarpeenne johtivat yhteydenottoon Identisuren suuntaan?
Suuri osa yhteydenpidosta potilaidemme kanssa tapahtuu puhelimitse, kuten toimialalla yleensäkin. Pystyimme vastaamaan yleisiin hoitoihin liittyviin kysymyksiin, mutta henkilö- ja terveystietojen osalta tarvitsimme luotettavan mutta joustavan tavan varmistaa ensin potilaan henkilöllisyyden. Meille oli ja on erittäin tärkeää, että potilaamme voivat tuntea olonsa turvalliseksi henkilötietojen käsittelyssämme ja että jaamme arkaluonteisia tietoja vain oikean henkilön kanssa.
- Millä tavalla TeleID on helpottanut kommunikointia potilaiden kanssa?
Ennen TeleID:n käyttöä potilaan piti fyysisesti käydä klinikoillamme saadakseen luottamuksellisia ​​tietoja tai lähetimme tavallisen kirjeen väestörekisterin mukaiseen kotiosoitteeseen. Tämä oli potilaalle hankalaa ja vei henkilökunnaltamme turhaa aikaa postin käsittelyyn. Nykyään voimme auttaa potilaitamme suoraan puhelimitse yksinkertaisen ja nopean vahvan sähköisen tunnistuksen jälkeen.
- Miten potilaanne kokevat vahvan tunnistautumisen yhteydenoton yhteydessä?
Olemme saaneet erittäin positiivista palautetta potilailtamme, jotka arvostavat vastuullisuuttamme ja tunnistautumisen helppoudesta.
Meillä on myös ollut potilaita, jotka ovat tulleet klinikoillemme ja unohtaneet ottaa mukaan henkilöllisyystodistuksensa, mikä johti aiemmin siihen, että jouduimme varaamaan hoidon uudelleen. Nyt voimme sen sijaan käyttää TeleID-tunnistusta paikan päällä, jolloin potilas saa kuitenkin asiansa hoidettua samalla kertaa.
- Millaisena näet toimialasi kehitystarpeet ja suunnan?
Toimialallamme potilasturvallisuus on keskeinen asia. Hoitomuodot kehittyvät omaa vauhtia kliinisten tutkimusten myötä, mutta tietoturva ja potilastietojen luottamuksellisuuden varmistaminen on iso ajankohtainen asia koko toimialalla. Terveydenhoidossa ja esimerkiksi apteekeilla on vielä paljon tehtävää turvallisen digitalisaation suhteen

Forma Vita on yksi Pohjoismaiden johtavista kauneusklinikoista. Lue lisää osoitteessa formavita.se.

EI INTEGRAATIOITA
TeleID on selainkäyttöinen ja heti käyttövalmis palvelu, joka ei edellytä teknisiä integraatiota tai suuria käyttöönottoprojekteja
OMA KÄYTTÖLIITTYMÄ
Yritykselle avataan aina oma asiakaskohtainen ympäristö jossa voitte hallinnoida käyttäjiä ja käyttää palvelua turvallisin mielin. Palvelu täyttää kaikki viranomaisvaatimukset.
TURVALLINEN LOKI
Tiedot tehdyistä tunnistuksista tallentuvat turvallisesti aina asiakkaan omaan tietokantaan.

Haluatko lisätietoja TeleID:stä?

Pyydä lisätietoja tai varaa esittely oheisella lomakkeella tai puhelimitse numerosta +358 40 7483559

    Formuläret skyddas av reCAPTCHA som använder Googles integritetspolicy och användarvillkor.