Identisurepalvelujen Käyttäjäehdot

Huom! Tämä on käännös 1.1.2023 voimaantulleista alkuperäisistä ruotsinkielisistä käyttäjäehdoista jotka löytyy täältä: https://Identisure.se/anvandarvillkor/

 

Kiitos, että olet valinnut Identisuren, ja erityiskiitos, että olet ottanut aikaa lukeaksesi käyttöehtomme huolellisesti. Haluamme aluksi lyhyesti selittää, miksi olemme luoneet nämä loppukäyttäjien käyttöehdot. Perustavoitteenamme on selkeästi ja helposti ymmärrettävästi:

 • selittää, mikä rooli sinulla ja meillä on tässä yhteydessä
 • selittää, miten sinä käyttäjänä ja me palveluntarjoajana käsittelemme palveluitamme  jotta Identisure voi jatkossakin tarjota pohjoismaiden parhaita palveluja verkossa tapahtuvaan tunnistautumiseen
 • varmistaa, että ymmärrät ehtomme palveluidemme käyttämiseksi
 • näyttää, miten jatkuvasti pyrimme tarjoamaan parhaan mahdollisen kokemuksen käyttäjillemme

Tavoitteenamme on, että nämä ehdot luettuasi tunnet olosi varmaksi valinnastasi Identisuren ja tarjoamiemme palveluiden suhteen. Huomioi, että kaikki Identisuren yritysasiakkaat ovat solmineet erilliset asiakassopimukset, joihin sisältyvät myös yleiset sopimusehdot, henkilötietojen käsittelysopimukset sekä mahdolliset muut sopimukset ja ehdot, jotka voivat vaikuttaa palveluidemme käyttöösi. Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita, olet tervetullut ottamaan yhteyttä meihin. Kiitos luottamuksestasi ja kiitos, että käytät Identisurea!

Sisällysluettelo

 1. Johdanto
 2. Palvelut
 3. Rekisteröinti palveluiden käyttöä varten
 4. Palveluiden saatavuus, turvallisuus ja paikkansapitävyys
 5. Henkilötietojesi suojaus
 6. Muiden ihmisten oikeuksien kunnioittaminen
 7. Identisuren kunnioittaminen
 8. Linkit kolmansien osapuolien verkkosivuille
 9. Vastuu
 10. Ehtojen muuttaminen
 11. Tilin lopettaminen
 12. Muuta
 13. Yhteystiedot ja tuki

1. Johdanto

1.1 Nämä yleiset Identisurepalvelujen käyttäjäehdot (”Ehdot”) ovat voimassa, kun vierailet verkkosivustollamme ja kun Identisure tarjoaa palveluita etänä tapahtuvaa tunnistautumista varten (”Palvelut” tai ”Meidän Palvelumme”).

1.2 Verkkosivustosta www.identisure.fi sekä Identisure-palveluista vastaa

   Identisure/IDkollen i Sverige AB Suomen sivuliike (Y:3305812-9) (”Identisure”)
   info@identisure.com

1.3 Palveluiden käyttämiseksi sinun tulee olla vähintään 18-vuotias ja muutoin oikeustoimikelpoinen sekä hyväksyä nämä Ehdot.

1.4 Käyttämällä Palvelujamme tai mitä tahansa muita tuotteitamme tai verkkosivuja, jotka liittyvät näihin ehtoihin, hyväksyt Ehdot.

2. Palvelut

2.1 Identisure tarjoaa yksityishenkilöille mahdollisuuden tunnistaa muita yksityishenkilöitä osana Palveluitamme, esimerkiksi ostotapahtuman tai sopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä. Palveluiden käyttömahdollisuus tarjotaan Identisuren kautta kahden mobiilisovelluksen sekä Identisurein verkkosivuston www.Identisure.fi kautta.

2.2 Kaikki tunnistautumiset Palveluiden kautta tapahtuvat digitaalisilla tunnistus- ja allekirjoitusmenetelmillä, kuten BankID tai vastaavilla. Sinun vastuullasi on varmistaa, että henkilö, jonka henkilöllisyyttä haluat vahvistaa, pääsee käyttämään valitsemaasi digitaalista menetelmää tunnistautumiseen.

2.3 Kun tilaat tai muutoin Palveluiden kautta kehotat tai tarjoat yksityishenkilön tunnistautumisen suorittamista Palveluiden kautta, annat Identisurelle tehtäväksi toimia puolestasi ja määrätä BankID:tä tai vastaavaa digitaalisten menetelmien hallinnoijaa suorittamaan tunnistautuminen.

2.4 Vastaat siitä, että sinulla on oikeus käyttää Palveluiden kautta antamiasi kirjautumistietoja ja tietoja. Vastaat myös Palveluiden kaikista käyttötavoista ja siitä, että kirjautumistietosi suojataan luvattomalta pääsyltä. Näin ollen Identisure ei ota vastuuta Palveluiden kautta antamiesi tietojen käytöstä.

2.5 Identisure saattaa tulevaisuudessa tarjota uusia ratkaisuja osana Palveluitamme. Nämä ratkaisut voivat olla yhdistettyjä erityisiin ehtoihin. Jos käyttäjänä haluat aktivoida nämä ratkaisut, sinun on tarvittaessa hyväksyttävä kunkin ratkaisun erityiset ehdot.

2.6 Identisure ja sen yhteistyökumppanit voivat suunnata tarjouksia käyttäjille Palveluidemme, sähköpostin tai muun keinon kautta. Luomalla tilin Identisureille suostut siihen, että Identisure ja sen yhteistyökumppanit voivat suunnata tarjouksia sinulle. Jos et enää halua vastaanottaa kohdennettuja tarjouksia, voit ilmoittaa siitä kirjallisesti Identisureille. Lisätietoja tästä on saatavilla tietosuojakäytännössämme.

3. Rekisteröinti palveluiden käyttöä varten

3.1 Jos haluat suorittaa ID-tarkistuksen, sinun on ensin rekisteröitävä käyttäjätili (”Tili”) verkkosivustollamme. Rekisteröityäksesi sinun on annettava nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi ja mahdollisesti muita henkilökohtaisia tietoja. Lisätietoja kerättävistä tiedoista löydät tietosuojakäytännöstämme.

3.2 Kun olet rekisteröitynyt Palveluihimme, sinua pyydetään luomaan käyttäjätunnus ja salasana Tilillesi. Sinun on pidettävä salasana salassa ja otettava välittömästi yhteyttä meihin, jos salasana joutuu vääriin käsiin tai jos joku käyttää sähköpostiosoitettasi tai Tiliäsi luvatta tai jos tiedät muista turvallisuusongelmista.

3.3 Sinun on rekisteröidyttävä Palveluihimme käyttäen voimassa olevaa henkilökohtaista sähköpostiosoitetta, jota käytät säännöllisesti. Tämä johtuu siitä, että haluamme pystyä kommunikoimaan kanssasi Palveluiden käytöstäsi. Tili, joka on luotu toisen henkilön sähköpostiosoitteella tai väliaikaisella sähköpostiosoitteella, voidaan sulkea ilman varoitusta. Saatamme vaatia sinua vahvistamaan Tilisi rekisteröinnin yhteydessä, jos epäilemme, että olet käyttänyt virheellistä sähköpostiosoitetta.

4. Palveluiden saatavuus, turvallisuus ja paikkansapitävyys

4.1 Vaikka pyrimmekin pitämään verkkosivustomme ja Palvelumme jatkuvasti saatavilla, emme voi ottaa vastuuta siitä, että sivusto tai Palvelut eivät jostain syystä olisi saatavilla. Emme voi myöskään taata, että pääsysi sivustolle ja Palveluihin on keskeytyksetön ja virheetön. Lisäksi saattaa olla tarpeen suorittaa korjauksia ja huoltoa sivustolla tai Palveluissa, mikä voi vaikuttaa niiden saatavuuteen ja toiminnallisuuteen.

4.2 Pääsy Palveluihin voidaan milloin tahansa sulkea sinulta henkilökohtaisesti tai kaikilta muilta käyttäjiltä, väliaikaisesti tai pysyvästi, ilman ilmoitusta. Voimme myös asettaa rajoituksia minkä tahansa Palveluiden osan käyttöön ilmoittamatta sinulle etukäteen tai ilmoittamatta rajoitusten käyttöönoton syitä.

5. Henkilötietojesi suojaus

Yksityisyytesi on meille tärkeää. Voit lukea lisää siitä, kuinka käsittelemme tietojasi kun käytät Palveluitamme  tietosuojakäytännöstämme. Kehotamme sinua lukemaan tämän käytännön huolellisesti, koska Palveluiden käyttäminen tarkoittaa, että hyväksyt sen, että Identisure voi kerätä, käyttää ja jakaa tietojasi näiden ehtojen mukaisesti.

6. Muiden ihmisten oikeuksien kunnioittaminen

Identisure tarjoaa palvelun, jonka perustavoitteena on lisätä turvallisuuden tunnetta verkossa tapahtuvassa tunnistautumisessa. Koska turvallisuus on yksi perusarvoistamme, haluamme myös, että kaikki käyttäjämme tuntevat olonsa turvalliseksi käyttäessään Palveluitamme. Siksi et saa käyttää Palveluita tavalla, joka:

 • rikkoo tai loukkaa toisen henkilön julkisuuden, yksityisyyden, tekijänoikeuden, tavaramerkin tai muun immateriaalioikeuden oikeuksia.
 • on petollinen, rikollinen tai laiton;
 • voi olla säädytön, sopimaton, pornografinen, rivo, loukkaava, rasistinen, seksistinen, syrjivä, solvaava, alentava, vahingollinen, ahdistava, pelottava, häiritsevä, ilkeä tai uhkaava;
 • esittää toista henkilöä tai vääristää suhdetta toiseen henkilöön;
 • sisältää viruksen, troijalaisen tai muun haittaohjelman käyttöä, levittämistä tai siirtoa, jotka on tarkoitettu vahingoittamaan, häiritsemään, estämään tai kaappaamaan järjestelmiä, tietoja tai henkilökohtaisia tietoja.

7. Identisuren kunnioittaminen

Koska teemme parhaamme kunnioittaaksemme sinua ja kaikkia muita Palveluidemme käyttäjiä, olisimme kiitollisia, jos kunnioittaisit myös Identisuren oikeuksia. Hyväksymällä Ehdot vakuutat näin ollen, ettet aio:

 • käyttää tavaramerkkejä, logoja, muotoiluja, valokuvia, opetusvideoita tai muuta materiaalia, jota käytetään Palveluissamme.
 • kopioida, arkistoida, ladata, lähettää, levittää, esittää, tehdä saataville tai muutoin käyttää mitään osaa Palveluista tai niiden sisällöstä muutoin kuin Ehtojen mukaisesti.
 • käyttää Palveluita, Palveluissa tarjottuja työkaluja tai Palveluiden sisältöä mihinkään kaupalliseen tarkoitukseen, jolle ei ole Identisuren kirjallista suostumusta.

8. Linkit kolmansien osapuolten verkkosivuille

Emme ota vastuuta mistään sivuston sisällöstä, johon linkitämme joko verkkosivustollamme tai Palveluidemme kautta. Lisätietoja siitä, kuinka nämä sivustot käsittelevät käyttöäsi ja henkilötietojasi, suosittelemme, että luet huolellisesti heidän omat käyttöehdot ja tietosuojakäytäntönsä.

9. Vastuurajoitus

9.1 Identisurella on oikeus milloin tahansa sulkea käyttäjä ja lopettaa hänen tilinsä, jos käyttäjä rikkoo Ehtoja tai muutoin käyttää Palveluita tavalla, joka voi aiheuttaa vahinkoa Identisureille tai kolmannelle osapuolelle.

9.2 Identisure pyrkii varmistamaan, että kaikki Palveluissa oleva tieto on tarkkaa ja mahdollisimman ajantasaista. Identisure ei kuitenkaan voi taata Palveluiden saatavuutta tai tietojen tai toiminnallisuuksien luotettavuutta tai tarkkuutta Palveluissa. Identisureia ei voida pitää vastuussa, jos Palvelut eivät ole käytettävissä tai jos mikään tieto tai toiminnallisuus ei toimi odotetulla tavalla.

9.3 Identisure ei ole vastuussa mistään taloudellisista tai muista päätöksistä, joita teet Palveluiden tai Palveluiden kautta ostamiesi palveluiden tai tuotteiden perusteella, olivatpa ne sitten muiden käyttäjien, itsenäisten kolmansien osapuolten tai Identisuren yhteistyökumppaneiden tarjoamia. Identisure ei myöskään ole vastuussa suorista tai epäsuorista menetyksistä tai seuraamuksista, mukaan lukien mutta rajoittumatta seuraaviin:

 • vahingot, kulut tai menot;
 • menetetty todellinen tai odotettu voitto;
 • menetetyt liiketoiminnat;
 • menetetty aika;

10. Ehtojen muuttaminen

Identisurella on oikeus milloin tahansa muuttaa Palveluita, muuttaa Ehtoja tai lopettaa Palveluiden tarjoaminen. Identisure ilmoittaa käyttäjälle kohtuullisessa ajassa Ehtojen muutoksesta. Jos et hyväksy muutettuja ehtoja, sinulla on oikeus irtisanoa sopimus Identisurein kanssa ennen muutettujen Ehtojen voimaantuloa.

11. Tilin lopettaminen

Voit milloin tahansa lopettaa tilisi ja lopettaa Palveluiden käytön valitsemalla ”Poista tili” tai vastaavan toiminnon Palveluissa tai ottamalla yhteyttä Identisureen muulla tavoin. Sinusta tallennetut henkilötiedot käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

12. Muuta

12.1 Identisurella on oikeus siirtää oikeutensa ja velvollisuutensa näiden Ehtojen mukaisesti. Palveluiden käyttäjillä ei ole oikeutta siirtää omia oikeuksiaan ja velvollisuuksiaan. Lisäksi Identisurella on oikeus palkata alihankkijoita velvollisuuksiensa täyttämiseksi.

12.2 Ehtoihin tai Palveluiden käyttöön liittyvät riidat pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan sopimalla ja toissijaisesti ratkaistaan ruotsalaisessa tuomioistuimessa ruotsalaisen lain mukaan.

13. Yhteystiedot ja tuki

Voit milloin tahansa ottaa yhteyttä Identisureen tukikysymyksissä ja muissa asioissa. Tuki on tavoitettavissa arkipäivisin sähköpostitse osoitteesta support@identisure.com klo 9-17 välillä.

   Identisure/IDkollen i Sverige AB Suomen sivuliike
   info@identisure.com