Identisure Parter Program (IPP) – Yhdessä olemme enemmän

Identisure toimittaa Pohjoismaiden johtavat vahvan sähköisen tunnistamisen ratkaisut. Te olette oman alanne huippuasiantuntijoita ja haluatte varmistaa korkean asiakastyytyväisyyden. Yhdessä voimme varmistaa, että toimittamanne verkkosovellukset ja niiden sisältämät tunnistus- tai identiteetinhallintaratkaisut ovat helppokäyttöisiä, turvallisia ja luotettavia.

Ala kehittyy nopeasti – varmista tulevaisuudenkestävät tunnistusratkaisut

Me haluamme keskittyä ydinosaamiseemme ja varmistaa, että tarjoamamme palvelut ja ratkaisut ovat nopeasti kehittyvällä toimialalla jatkossakin toimivia ja relevantteja ilman suuria päivitysprojekteja. Esimerkiksi Euroopan yhteisö on alkuvuonna 2024 vahvistanut nk. eIDAS 2.0-asetuksen, jonka mukaan jokaisessa jäsenmaassa tulee siirtymäkauden jälkeen olla julkisen sektorin tarjoama vahva sähköinen tunnistamisväline – jota siis Suomessa ei tällä hetkellä ole. Meillä käytetään tänään pääasiassa pankkien toimittamia pankkitunnuksiin perustuvia tunnistusvälineitä, mobiilivarmennetta tai sirullista passia/henkilöllisyys/virkakorttia joiden hyödyntäminen omassa liiketoiminnassa saattaa olla sirpaleista tai hankalaa FTN- (Finnish Trust Network) verkoston tai DVV:n (Digi- ja Väestötietovirasto) suomi.fi -palvelun tarjoamista rajapinnoista huolimatta. Me varmistamme, että asiakkaasi saa käyttöönsä viimeisimmät OIDC (OpenID Connect) -yhteensopivat SSI-konseptiin (Self-Sovereign Identity) perustuvat EUDIW/EUDI -digilompakot ja paljon muuta.

Markkina on vasta kehittymässä. Voit tästä lukea miten suomalaiset verkkokauppiaat ovat suhtautuneet melko huolimattomasti asiakkaan tunnistamiseen: https://identisure.fi/2023/11/23/identisuren-pohjoismainen-tutkimus-osoittaa-etta-yha-useammat-yritykset-jattavat-turvallisen-tunnistautumisen-huomiotta-parantaakseen-asiakaskokemusta/

Olemme toteuttaneet mitä erilaisimpia käyttötapauksia ja autamme mielellämme kumppaneitamme löytämään parhaimmat tavat toteuttaa tunnistaminen lukuisten referenssiemme kokemuksiin perustuen.

Luotettava, osaava kumppani

Yksi menestyksemme kulmakivistä on, että tiedostamme palvelujemme kuuluvan nk. Trust business -toimialaan ja että asiakkaamme  sekä kumppanimme vaativat meiltä luotettavuutta, läpinäkyvyyttä ja tehokkuutta. Asiakassopimuksen perusehdoissa määritelty SLA (Service Level Agreement) ja siihen liittyvät tiukat käytettävyysvaatimukset takaavat myös kumppaneillemme mielenrauhan.  Autamme mielellämme kumppaneitamme pre-sales työssä ja koulutamme tarvittaessa myyntihenkilöstöä.

Useimmat kumppanimme toimivat tänään räätälöidyn ohjelmistokehityksen,verkkokauppasovellusten tai CRM-/CC-/Asiakaspalvelu- tai Puhelinjärjestelmäratkaisujen kehittämisen tai toimittamisen parissa, mutta suhtaudumme myönteisesti uusiin aluevaltauksiin.

Identisure Parter Program

Identisure Parter Program (IPP) kuvaa Identisuren tapaa toimia kumppaneidensa kanssa. Kumppaniohjelmamme on jaettu yhteistyön luonteen mukaan kahteen kategoriaan:

  • Valmisohjelmistojen jälleenmyynti
  • Integrointikumppanuus

   

Kumppani voi siis itse valita hyödyntääkö tämä kehittämiämme valmisohjelmistoratkaisujamme (Esim. TeleID, TeleSign, FormID, GDPR-ID, SafeMail jne.) vai rakentaako tämä itse tarjoamamme REST API-rajanpintaa hyödyntäen vahvan tunnistamisen logiikoita tarjoamaansa ratkaisuun. Kaikissa tapauksissa me otamme vastuun tunnistamistapahtumista ja tuemme kumppaniamme kaikella osaamisellamme.

Yksisivuisen kumppanisopimuksen solmineet kumppanit voivat käyttää markkinoinnissaan ”Identisure Certified Partner” -logoa ja luottaa täysin tukeemme sekä uusasiakashankinnassa että tuotannossa olevien ympäristöjen tukemisessa.

Kerromme mielellämme lisää vahvan sähköisen tunnistamisen hyödyistä ja sovelluskohteista.

Identisure/Identisure i Sverige AB Suomen sivuliike
info@identisure.com