Identisure Suomeen!

Pohjoismaiden johtava sähköisten tunnistamispalvelujen tarjoaja IDkollen i Sverige AB on perustanut sivuliikkeen Suomeen ja palkannut Otto Harisen Country Sales Manageriksi kehittämään yrityksen palvelujen markkinointia ja myyntiä Suomeen. Harinen raportoi suoraan emoyhtiön toimitusjohtajalle.

OTTO HARINEN, Country Sales Manager (suomi)

”Tunnen toimialan ja sen haasteet entuudestaan, mutta en ollut koskaan törmännyt yhtä helppokäyttöiseen ja kustannustehokkaaseen ratkaisuun henkilön vahvaan sähköiseen tunnistamiseen ennen Identisurea. Meillä oli jo entuudestaan asiakkaita Suomessa ja on ollut hienoa huomata miten tyytyväisiä he ovat olleet, vaikka palvelut ja tuki tuotettiin aiemmin Ruotsista. Näen, että meillä on kaikki edellytykset nopeaan ja vahvaan kasvuun myös Suomessa”

LISÄTIETOJA

Lisätietoja Kimmo Niemistö, CEO IDkollen i Sverige AB
kimmo.niemisto@idkollen.se
040 7483559

IDENTISURESTA 

Identisure on Ruotsissa nimellä IDkollen i Sverige AB perustettu Pohjoismaiden johtava sähköisten tunnistamispalvelujen tarjoaja. Identisure tarjoaa poikkeuksellisen helppokäyttöisiä palveluja, joiden avulla asiakasyritys voi tietoturvallisesti etänä vahvasti todentaa asiakkaansa henkilöllisyyden ilman teknisiä integraatioita. Toiminta käynnistyi vuonna 2018 GPDR-tietoturva-asetuksen voimaantulon yhteydessä, jolloin tarve vahvoihin tunnistuspalveluihin kasvoi nopeasti. Identisuren tunnistamis- ja tietosuojapalveluja käyttää jo sadat tunnetut yritykset asiakkaiden turvalliseen tunnistamiseen. Palvelut perustuvat kansallisesti virallisesti hyväksyttyihin tunnistamismenetelmiin. Suomessa käytetään pääasiassa pankkitunnuksia ja mobiilivarmennetta.